Skip to main content

Atrium

This central space serves as the impressive focal point for arrivals and gatherings.

It offers a picturesque view of the one-hectare lavender orchard, featuring majestic wooden beams, expansive glass walls, limestone coverings, a beautiful fireplace, and a harmonious blend of concrete, glass, and metal that characterizes the Daalarna Atelier in the city center. Similar to the barn, this space is equipped with air conditioning and features comprehensive built-in audio and lighting technology. It provides easy access to the kitchen and Floor -1 (which houses the toilets and changing rooms), as well as the Barn, the Conservatory, and the Guesthouse.

  • The entrance to the building complex
  • An inviting space suitable for welcoming guests, ceremonies, a dance floor, and buffet-style meals
  • Flexible seating arrangements for additional dining areas
  • The option to be separated from the barn and the winter garden as needed
  • Abundant glass surfaces that create a perfect natural light effect
  • A large wooden table accommodating up to 20 people with comfortable upholstered chairs
  • Convenient access to the restrooms on the -1 level, the kitchen, and the guesthouse
  • Professional lighting and sound technology
  • Air-conditioned and heated
  • WiFi connectivity
  • A spacious area spanning 140 square meters

Daalarna Garden

2000 Szentendre
Pomázi út
HUNGARY

E-mail
hello@daalarnagarden.hu

Phone
+36 30 306 4094